M.Sc. „Blockchain & Distributed Ledger Technologies“ (Autumn 2018)

In order to meet the shortage of young talent and skilled workers in the Blockchain and Distributed Ledger Technologies segments, we are planning a bilingual master’s degree program (M.Sc.) “Blockchain & Distributed Ledger Technologies at the Mittweida University of Applied Sciences from autumn / winter semester 2018. Further information on our Flyer (pdf). Here you can sign up for a newsletter reminder, so as not to miss the application period: Remind Me Newsletter.

Blockchain Meetup Saxony #22 on 02.10.2018

25. Interdisziplinäre Wissenschaftliche Konferenz Mittweida on 24.10.-25.10.2018

Die Hochschule Mittweida lädt Sie herzlich vom 24. bis 25. Oktober 2018 zur 25. Interdisziplinären Wissenschaftlichen Konferenz (IWKM) nach Mittweida ein, die in diesem Jahr unter dem Leitthema: Digitalisierung in Industrie und Gesellschaft – Arbeiten und Leben im Umfeld der 4. Industriellen Revolution stattfindet.  Zu den Tagungsschwerpunkten gehört unter anderem auch Blockchain und das Internet der Werte.

Call for Papers

Letztmöglicher Einreichungstermin: 15.06.2018

Blockchain & Decentralized Tech SuperSummit in Dallas, TX, USA, October 30th till November 2nd

Meet Prof. Dr. Andreas Ittner as a Featured Speaker @Blockchain & Decentralized Tech SuperSummit in Dallas, TX, USA.